Siistit ja huolitellut ulkoverhoukset Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä
Kattokuvake

Kalliokuusi Oy toteuttaa siistit ja huolitellut ulkoverhoukset sekä yksityisiin että julkisiin rakennuksiin. Palvelualueemme kattaa Päijät-Hämeen sekä Uudenmaan pohjoispuolen.

 

Palveluihimme kuuluvat:

  • ulkoverhoukset
  • julkisivujen remontoinnit
  • ulkoverhousmaalaukset (ikkunat, ovet, terassit).

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Anna ammattilaisen hoitaa ulkoverhous

Ulkoverhous kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen hoidettavaksi. Se on hyvä sijoitus, jolla kohennat kiinteistösi ulkonäköä. Ulkoverhouksella saat myös lisättyä rakennuksen energiatehokkuutta ja sitä kautta asumisviihtyisyyttä. Se myös nostaa rakennuksen arvoa.

 

Ulkoverhouksen yhteydessä parannamme mielellämme rakennuksen lämmöneristystä, sillä näin voit säästää lämmityskuluissa. Korjaamme kaikki mahdolliset home- ja lahovauriot huolella sekä teemme tarvittavat purkutyöt oikeaoppisesti.

 

Kaikissa ulkoverhoustöissä otamme luonnollisesti huomioon olemassa olevan rakennuksen tyylisuunnan sekä sen ainutlaatuiset ominaisuudet. Esimerkiksi sata vuotta sitten rakennettu hirsitalo vaatii erilaista ulkoverhoilua kuin pari vuosikymmentä sitten valmistunut puutalo. Meille on tärkeää kunnioittaa rakennuksen omaa tyyliä ja tunnelmaa.

Pyydä tarjous

Ulkoverhousmaalaus suojaa taloasi

Ulkoverhousmaalaus antaa talollesi kauniin ja siistin ulkonäön sekä suojaa sitä esimerkiksi tuulen ja sateen vaikutuksilta. Hyvin tehty ulkoverhousmaalaus esimerkiksi estää veden imeytymisen seinärakenteisiin. Näin talosi pysyy kuivana, eikä kosteusongelmista tarvitse murehtia.

 

Ennen kuin aloitamme ulkoverhousmaalauksen, tarkastamme seinien kunnon ja rakenteen ja selvitämme myös edellisen maalauskerran ajankohdan. Voimme myös tarvittaessa auttaa sinua valitsemaan taloon parhaiten sopivan värin.

 

Ulkoverhousmaalauksen pohjatyöt teemme asiantuntevasti, jotta lopputulos on virheetön ja kaunis.

Tutustu myös tekemiimme kattoremontteihin!

Kalliokuusi Oy tekee myös kattoremontit. Toteutamme niin pienet kuin suuret ja haasteellisetkin kattoremontit rautaista ammattitaitoamme käyttäen. Työskentelemme suunnitelmallisesti ja vastuullisesti, jotta remontoidusta katosta tulee kestävä.

Lue lisää