Kestävät kattoturvatuotteet asennuksineen Päijät-Hämeessä  

Ota yhteyttä
Kattokuvake

Kattoremonttien asiantuntija Kalliokuusi Oy tarjoaa kestävät ja luotettavasti toimivat kattoturvatuotteet asennuksineen. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Päijät-Hämeen alueella ja Uudenmaan pohjoispuolella.

 

Tutustu tällä sivulla korkealaatuisiin kattoturvatuotteisiimme ja ota meihin yhteyttä! Meiltä saat aina ammattitaitoista ja asiakasystävällistä palvelua.

Löytyykö katoltasi kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet?

Puuttuuko katoltasi tärkeitä kattoturvatuotteita? Olisiko aika hankkia uudet lumiesteet ja kattosillat? Panosta tasokkaisiin kattoturvatuotteisiin ja varmista kattosi turvallisuus! Kalliokuusi Oy palvelee sinua laajalla tietotaidolla.

 

Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat kattoturvatuotteet:

  • sadevesikourut ja syöksyt
  • lumiesteet
  • kulkusillat
  • lape- ja seinätikkaat
  • hätäpoistumistiet

Olemme koonneet huolella ensiluokkaisen tuotevalikoimamme. Ostaessasi kattoturvatuotteet meiltä, voit olla varma niiden laadusta ja turvallisuudesta. Tuotteet ovat käytännössä testattuja ja soveltuvat erinomaisesti myös pohjoisiin sääolosuhteisiimme. 

 

Mikäli haluat kysyä lisää yksittäisistä tuotteista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Tavoita meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot

Kattoturvatuotteiden varmat asennukset

Kun tilaat kattoturvatuotteet meiltä, hoidamme myös niiden asennuksen. Teemme asennustyöt ajanmukaista työvälineistöämme käyttäen. Näin ne saadaan heti kerralla kuntoon. 

 

Kun kattoturvatuotteet on osaavasti ja varmasti asennettu, katollasi on turvallista liikkua säässä kuin säässä.

Kysy meiltä myös ulkoverhouksesta!

Yrityksemme osaamisalueisiin kuuluu myös ulkoverhous. Toteutamme ulkoverhousta ja julkisivujen remontointia pitkällä kokemuksella, viimeisteltyyn työnjälkeen panostaen. Meiltä hoituu myös ulkoverhousmaalaukset, jotka kohentavat talosi ulkonäköä ja nostavat sen arvoa. Nykyaikaiset maalit antavat myös tehokkaan suojan talollesi. Lukuisista kauniista värisävyistä löytyy helposti jokaisen oma suosikki ja taloon parhaiten sopiva vaihtoehto. 

Lue lisää