Teemme kattoremontit Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä!
Kattokuvake

Kalliokuusi Oy tekee kattoremontit asiantuntevasti Päijät-Hämeen alueella ja Uudenmaan pohjoispuolella.

Lue tältä sivulta lisää kattoremonttipalveluista ja ota yhteyttä! Palvelemme joustavasti niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. 

Tilaa meiltä katon kuntokartoitus! 

Ennen kuin aloitamme varsinaisen kattoremontin, teemme sekä sisä- että ulkokaton tarkan kuntokartoituksen. Kuntokartoituksen tarkoituksena on selvittää, missä kunnossa katto ja sen eri rakenteet ovat. Mikäli katto vaatii remontointia, suunnittelemme huolella yksittäiset työvaiheet sekä arvioimme remontin keston ja kustannukset. 

 

Kun tilaat kattoremontin Kalliokuusi Oy:ltä, voit olla varma vastuullisesta työskentelystämme. Noudatamme tarkoin työturvallisuusmääräyksiä ja muita lakisääteisiä velvollisuuksia. Ajattelemme aina asiakkaan parasta. Tästä syystä käytämme tasokkaita materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja kulutusta ja työskentelemme kustannustehokkaasti remontin alusta loppuun asti.

Kysy lisää

Kokonaisvaltainen kattoremontti

Toteutamme kattoremontin kokonaisvaltaisesti. Puramme ensin vanhan katon ja hoidamme ripeästi purusta aiheutuvien jätteiden poisviennin. Purkutöiden jälkeen perehdymme muun muassa katon rakenteiden, läpivientien ja aluskatteen kuntoon. Korjaamme kaikki mahdolliset ongelmat osaavasti, oikeaoppisia työmenetelmiä ja ajanmukaista työvälineistöämme käyttäen. Näin katto saadaan erinomaiseen kuntoon nopeallakin aikataululla.

 

Asennamme tarvittaessa myös sadevesijärjestelmät ja muut kattoturvatuotteet, kuten tikkaat ja kattosillat. Meiltä ei jää pieninkään yksityiskohta huomioimatta kattoremontin aikana. Voit siis luottaa osaavaan palveluumme niin pienissä kuin suurissakin kattoremonteissa. 

Teemme myös ulkoverhoukset

Kalliokuusi Oy:n palveluihin kuuluu myös ulkoverhous. Taidolla toteutettu ulkoverhous kohentaa kiinteistön yleisilmettä ja nostaa sen arvoa merkittävästi. Ulkoverhouksessa suosimme kotimaisia ja tasokkaita materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja soveltuvat pohjoisiin sääolosuhteisiin. Ulkoverhouksen yhteydessä voimme parantaa myös talon lämmöneristystä, minkä ansiosta säästät lämmityskuluissasi.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.